tiistai 12. toukokuuta 2015

BLOGGAAMISEN ALOITTAMINEN

Melkein kaksi vuotta vierähtänyt sulatellessa ajatusta, että vielä minäkin aktivoidun blogin suhteen. Usein on ajatuksia, että tämä täytyy kirjoittaa ylös, mutta vielä rutiini puuttuu ja jää sitten kirjoittamatta kokonaan. Ajatuksena on, että saisin tänne talteen ideoita ja ajatuksia omaan käyttöön, mutta hienoahan olisi, jos tämä hyödyntäisi jotakuta muutakin.

Keväisin tulee mahdoton vimma taas sisustaa ja remontoida. Olohuone on tällä hetkellä käsittelyssä. Jotakuinkin tältä sen pitäisi näyttää:

Tämän olohuoneen tyyli kolahtaa ajattomuudella ja vehreydellään. Andy Liffnerin portfoliossa on muitakin hienoja kuvia. Kannattaa vilaista. Ehdoton suosikkini on tuo sumuinen saaristokuva, jonka voisin hyvin ottaa seinällekin.


Yllä olevassa kuvassa on samaa ajattomuutta ja sohvakin on ihana, mutta matto mielestäni tilaan mielestäni liian pieni. Kuva on jo vanha, mutta nämä synkemmät sisustuskuvat näyttää tulleen taas muotiin. Valoisuus kolahtaa enemmän, kuten ihana kuva alla.

Joanna Laajiston tyyli on ihailtava. Tässä olohuoneessa on kaikki kohdallaan. Designia, etnisyyttä, uutta ja vanhaa sopivasti sekaisin. Täysin makuuni. Ja nuo vanhan kivitalon korkeat huoneet. Niistä haaveilen.